logo Vitalitat  
Portal de la frase del dia
...

Hola! Et convidem a que accedeixis a la següent pàgina, perquè durant el dia d'avui, reflexionis sobre el text que apareixerà.
Es tracta de proverbis, cites famoses, o frases d'elaboració pròpia, que ens conviden a pensar i reflexionar sobre la nostra pròpia vida.
Són frases positives, motivadores, estimulants, que inciten a l'acció, o com a mínim a la reflexió sobre la nostra pròpies actituds.
La finalitat és, veure com podem millorar els nostres pensaments, hàbits i actituds davant la vida que ens ajudin a aconseguir els nostres somnis, o com a mínim estar en pau amb nosaltres mateixos.
Recomanem que gravis aquesta pàgina en els favorits del teu navegador, i que a l'obrir l'ordinador cada dia, carreguis aquesta pàgina per accedir a la següent, i veure el atzar de l'Univers que t'ha deparat exclusivament per a tu.
Llegeix-te una sola cada dia, però durant la resta del dia, reflexiona sobre la mateixa.
Podries accedir cada dia a aquesta pàgina i no repetir-se una frase en tres anys. Per tant, en el cas que t'aparegui una pàgina repetida, interpreta-ho com un senyal de que has de aprofundir sobre el seu contingut.

Avertencia: La següent pàgina es pot veure des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil, excepte través dels ordinadors Mac, tauletes i telèfons iPhone d'Apple, perquè no admeten el programa Flash d'Adobe.

Clica sobre el següent text:

Accedir a la frase d'avui, només per a tu


www.viitalitat.net


18-Ene-2016


vitalitat.net@hotmail.com